Címlap

2012.05.24-27 III. Radostyán (H) Malom Klub - AB/CD Tábor és Rockfesztivál

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xXeC9EVTyTg#!
A 3 napos Tábor ismét otthont ad az élőben legjobban megszólaló zenekaroknak és a minőségre és a jó bulira érzékeny remek közönségnek! Csütörtök lesz a nyitónap, melyen kuriózumként közkívánatra az AB/CD is fellép egy különleges unplugged műsorral. Részletek:
május 24 csütörtök: Kapunyitás 15 óra, Érkezés, sátorhelyek, szállások elfoglalása. A Malom klubban kora este indul a mandula az ELEVEN zenekarral, majd a várva várt AB/CD Akusztik, utána Hot Road Band, utána székelyudvarhelyi barátaink, az ORPHEUS nyomja a talpalávalót, majd hajnalig a klub rezidens Dj-je, Dj BuXY nyomja ezen és minden éjjel a rockdiszkót és a Karaokét az énekes pacsirtáinknak! Nonstop büfé. Péntek: ébredés, reggeli, közben épül a szabadtéri színpad Giga cuccal, fénnyel, mint ahogy megszoktátok. A keverőnél az ország legjobb hangmérnöke, Kiss János "GAGYI" is tiszteletét teszi. Különböző tréfás vetélkedők teszik tartalmassá a pénteki és szombati nappalokat érdemes erre majd odafigyelni!
Szexi rendőrlányok szondáztatnak felügyelve, hogy mindenki felvan-e rendesen tankolva vagy sem! Relatív józan állapotban lehet feliratkozni és versenybe szállni a Tábor legrészegebb Disznója címéért, ahol éjszakánként értékes nyeremények várnak a legittasabb Táborlakókra. Közben a Malom Angyalai is segítségünkre lesznek elvonni a figyelmet az átszerelések között!
Kora este Zakó Band, Deák Bill Blues Band és Blues Company a menü, utána persze Rockdiszkó és karaoke a Malomban!
Szombat ismét a a programoké, délután 4 órakor Motorosfelvonulás Radostyán - Kondó- Parasznya- Varbó, a Tónál forduló és vissza a Klubba.
Érkezéskor már kezd a SMINK, ILDI RIDER, aztán a közkedvelt BÍBORSZÉL, eztán nagyszínpados showal a házigazda AB/CD, majd a bulikirályok, a DRASZTIKUSOK Budapestről, akik tolják a magyar és világslágereket! Éjszaka ismét rockdiszkós program hajnalig Dj BuXY-val.
A helyszínen bazársor, vasárnap sátorbontás. A jegyek ismét kedvezőek, csak a helyszínen lehet hozzájutni. 3 napos és sátorhelyes, Csak csütörtök: 1000 Ft, Csüt-szombat és sátorhelyes: 2500 Ft. Péntek-szombat: 2000 Ft, szombat: 1500 Ft. Szállásfoglalás és egyéb info: malomklub@gmail.com, vagy az elérhetőségeken. Várunk, készítsd a sátrat!  

Belépés